Product besteld, werd snel afgeleverd. Werd in originele beamerdoos met slechts verzedetiket erop afgeleverd. Ik was niet helemaal tevreden met de beamer en wilde deze weer terugsturen. Op hun website kon ik alleen een optie voor reparatie vinden ipv retoer. Dat maar ingevuld maar hoorde een week niets. Gebeld, en mijn retoer order was een dag eerder aangemaakt kreeg ik te horen. Ik zou de instructies krijgen. Een week later nog geen instructies dus gemaild en kreeg toen een mail terug met retoer adres in Duitsland. Dat betekende 12 euro meer verzendkosten dus ik stelde voor het terug te sturen naar hun Nederlandse adres die ze op de site hebben of dat ze de extra kosten zouden vergoeden. Nee, moest naar Duitsland, anders werd het niet in behandeling genomen. Heeft me dus 12 euro extra gekost terwijl de wesite de indruk wekt een Nederlandse webshop te zijn, maar dat is slechts een showroom. Ze betaalden wel vlot het aankoopbedrag terug.
VerzendingIn originele doos verstuurd, niet erg onopvallend. Bij retoer moest het naar Duitsland wat 12 euro meer kost.
KlantenserviceRetoer is gelukt ondanks zoekgeraakte instructie mail.