Buybestshop

Door eerst op tweakers.net te hebben georienteerd kwam ik bij Buybestshop.eu uit voor de SONY TV. Gezien de prijs, kwaliteit en vooral het energieverbruik van het product heb ik de aanschaf geregeld bij deze webwinkel. Waanzinnig vriendelijk personeel en goed, snel en vooral vakkundig geholpen, snelheid is een kernwoord binnen dit bedrijf! Ik vind het fantastisch dat na te hebben gebeld al binnen 30 minuten al een reactie terug kreeg wat heel veel zegt over de service van het bedrijf. De afspraak die ik heb gemaakt voor de bezorging verliep feilloos en precies volgens afspraak. Vriendelijke, behulpzame man die nog mee heeft gelopen omdat de TV behoorlijk groot was qua formaat en beetje onhandig te tillen was. Buybestshop, ga zo door!

De kwaliteit voor de TV gezien de prijs en vooral energielabel is echt meer dan super, het scheelt enorm veel om van een energieverbruik van een 40"SONY Bravia met een verbruik van 130/180 Watt naar een 46 Watt TV toe te gaan, ik ben benieuwd naar aankomend jaar mbt het energieverbruik. Ik ben zeer tevreden met de veelzijdigheid en vooral de mogelijkheden, meer dan tevreden over deze super TV en dat nog wel met een 48" formaat ipv 40...

De enige vraag die ik had was over de levering en binnen 30 minuten kreeg ik antwoord, complimenten voor de medewerkers bij dit bedrijf. Petje af vooral voor dat ze de bezorging in eigen beheer hebben en hoe ze met hun producten omgaan

Scorekaart voor Buybestshop

Qshops