Onderscheid zich niet in gebruikers gemak. Komt erg kaal over, maar is functioneel. RMA is een ramp, al helemaal als ze iets niet goed testen en kapot retour sturen. Respons op email is niet erg snel, reken zeker op 2 dagen.
KlantenserviceRMA is een ramp, aanvragen gaat wel snel maar je bent je onderdeel heel lang kwijt. In mijn geval heb ik een moederbord, cpu en geheugen voor testen terug moeten sturen want kreeg hardware fouten tijdens installatie van software. Ze hadden alles getest en goed bevonden. Alles weer toegestuurd gekregen en de hardware errors vlogen mij weer om de oren. Cpu kunnen lenen, en alles verliep zonder fouten dus heb ik de cpu weer aangemeld bij 4launch. Had alles besteld op 1 jan 2016 en zit nu nog steeds zonder cpu. Het is altijd vervelend als iets kapot gaat, maar dat een rma erg lang duurt vind ik niet correct al helemaal als ik alles nog een keer moet versturen omdat er niet goed getest is. Mijn volgende bestelling zal niet meer via 4launch lopen.
Geachte klant,
Het is vervelend te vernemen dat u nog problemen heeft ondervonden na retour ontvangst van uw onderdelen. Graag willen wij u vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl, zodat wij nader naar uw case kunnen kijken. Op dit moment hebben wij geen directe aanknopingspunten om welke specifieke lopende case het gaat.
4Launch - Customer Support