Bestellen en betalen ging makkelijk en je ontvangt heel snel een mail. Helaas stond er alleen geen key in de mail.
Ik heb 3 keer met de klantenservice aan de lijn gehangen,maar dat blijkt een externe partij en niet meer dan een doorgeefluik blijkbaar naar de daadwerkelijke webshop. Ook de tweede mail bleek geen key te bevatten. Aan het einde van de dag heb ik een persoonlijke mail met een key en een telefoontje van de beheerder ontvangen met excuses en 10% korting op mijn volgende bestelling. Uiteindelijk zeer netjes opgelost dus.
De key werkt dus dat is goed
KlantenserviceKlantenservice is een doorgeefluik voor de partij die daadwerkelijk iets zou moeten afhandelen en kan in een dergelijk geval helemaal niets voor je betekenen. Van een klantenservice verwacht toch eigenlijk net iets meer.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de review! Wij kunnen ons echter helaas niet vinden in het verhaal over de klantenservice. Wij reageren altijd zo snel mogelijk op e-mails en komen vrijwel meteen met een oplossing. Soms hebben wij wat meer informatie nodig om tot een oplossing te komen. Kan je wellicht aangeven om welk ordernummer dit gaat? Dan kijken wij dit even na.
Zou je verder de review aan willen passen? Alvast hartelijk dank!
Game-key.nl