Prima webshop met dito website
Een punt van kritiek; er wordt een percentage van het aankoopbedrag gevraagd bij het afrekenen, behalve bij handmatige overschrijving.
Dit betekent (in geval van Belgische klanten) dat de levertijd enkele dagen langer duurt indien je zonder transactiekosten wilt bestellen.
Uitstekend verpakt, en maar goed ook!
Het pakket laat een aanzienlijk gebruikte kreukelzone zien, wat erop duidt dat de vervoerder DPD de verzending behoorlijk mishandeld heeft.
Gelukkig was de doos een pak groter met goede vulling, en heeft de doos met het product nul schade opgelopen. Hulde voor Afuture dus
Door een te snel geplaatste bestelling heb ik het factuuradres en verzendadres verward. Normaliter niet de grootste zonde, maar het verzendadres en ook factuuradres stond nu op mijn werk. Dit resulteerde in de gedachte dat er zakelijk besteld werd en creëerde een gemis (geen BTW-nummer bekend), met als gevolg dat het pakket niet tijdig verzonden was.
Aangezien het product direct aanbetaald was, zou ik verwachten dat zelfs zonder het direct beschikbaar zijn van BTW-nummer e.d. het pakket toch direct verzonden kon worden.
Afuture heeft een mail gestuurd hierover, wat overigens wel tijdig gebeurd is maar niet tijdig waargenomen is door mijzelf. Zoals ik reeds aan Afuture gemeld heb zou het beter geholpen hebben wanneer er telefonisch contact opgenomen was, dit had het misverstand in dit geval sneller verholpen en de verzending bespoedigd.
Helaas heb ik hierdoor mijn geduld op de proef moeten stellen door een weekend te moeten wachten op mijn bestelling
Verder prima contact met aftersales, enige punt van verbetering is iets meer pro-activiteit (bellen i.p.v. mailen).