Zeer slechte service bij een defect. Na weken wachten wordt mijn defecte tablet terug gestuurd, Wat ik ontving was een lege doos, De tablet is spoorloos
VerzendingLenovo tablet gekocht en er werden er zelfs twee geleverd, kan gebeuren dus na een week ging de telefoon en ik heb de tweede tablet netjes terug gestuurd, achteraf erg dom.
Mijn defecte tablet is nu spoorloos. Ben het hele 4launch gebeuren meer dan spuugzat. Wat een waardeloos bedrijf. (lege) dozen schuivers zijn het en ook dat doen ze slecht.
Er is nauwelijks contact tenzij je zelf aandringt. Er volgen standaard bullshit mailtjes. Inmiddels de moed opgegeven en me erbij neergelegd maar ik wil wel mijn defecte tablet terug. Tot nu toe alleen nog maar een lege doos ontvangen.
Ik hoop mijn defecte tablet toch nog terug te krijgen (puur uit principe) maar ben alle hoop verloren.
Geachte klant,
Wij hebben uw case nader uitgezocht. Zover wij kunnen nagaan is er door een administratieve fout het product niet direct meegestuurd en zijn alleen de accessoires van uw Lenovo tablet in eerste instantie naar u toegezonden en zaterdag gearriveerd. Bij interne controle zijn wij er achter gekomen en is de maandag daarop direct de tablet vooralsnog aan opgestuurd en hebben wij u hierover geïnformeerd. Wij willen u bij deze nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de mogelijke verwarring en de verlate verzending van de tablet.
4Launch - Customer Support
Nou erg bedankt voor de goede service achteraf, De kapotte, niet onderzochte, tablet heb ik terug en zelfs na een week kwam er nog een grote doos binnen. Na openen zat er een geweldige mooie pot drop in. Die heb ik dus met pot en al de vuilnisbak in gedonderd.
Service is niet af te kopen met een pot snoep, ik ben geen debiel!