HighFlow

951 producten en 1.257 uitvoeringen

Via hier heb ik een kant-en-klare waterkoeling gekocht, met kleine lekkage. Snel / goed verpakte verzending. De klantenservice komt aardig wantrouwend over, maar is wel zeer snel met antwoorden.

Zeer goed ingepakt, de originele doos zit in een grotere doos. De verzending is dus uitstekend, maar het retour sturen niet, voor een kapot product moet ik zelf de verzendkosten betalen. Wat heel netjes is, op de dag dat m'n retour is ontvangen, een nieuw / vervangend product naar mij opgestuurd is. Dat was dus zeer snel en perfect gehandeld.

Zeer snelle support, met heldere antwoorden. Wel komt deze wantrouwend over, omdat het probleem eerst bij de fabrikant voorgelegd moet worden, om duidelijk te krijgen of het om een fabricagefout gaat. Ik had niets met de koeler gedaan, dan monteren en deze was pas een week in gebruik. Daarnaast moet ik zelf de retourkosten van de RMA betalen, en zijn de voorwaarden behoorlijk streng. Denk bijvoorbeeld aan het terug moeten sturen in een onbeschadigde / originele verpakking. Er wordt mij niet duidelijk vermeld wat zij doen om het op te lossen, omdat het een kapot water reservoir betreft en zij zeggen geen ander product retour te mogen sturen, denk aan een ander (misschien duurder, met bijbetaling uiteraard) setje. Al met al vind het wantrouwend overkomen, en vind ik het niet echt netjes zelf de verzendkosten te moeten betalen.

Scorekaart voor HighFlow