Si computers geven aan dat op hun website producten te leveren zijn binnen 2 a 3 werkdagen, als je dan met de vraag komt wanneer na 4 dagen waarom het product nog niet is verstuurd geven ze aan dat er nog 1 van de 3 producten niet is geleverd door hun leverancier, dan geef je aan dat je het dringend nodig hebt en of zei niet een vergelijkbaar product hebben liggen zodat het probleem opgelost kan worden dan hebben ze dat niet en willen ze je een redelijk duurdere optie aanbieden, als je dan aangeeft dat het een fout is die door hun wordt gemaakt en of zei dan ook een deel erin willen mee vergoeden dan beginnen ze daar niet aan en wimpelen ze je af met een mailtje nadat de afspraak was dat ik terug gebeld zou worden. verder wordt er niets meer overlegt en maken ze een nieuwe order en is het product dat je hebt besteld die ze niet op tijd konden leveren eruit gehaald en krijg je twee weken later dat bedrag dat al betaald is terug. erg jammer allemaal want ik moet nu op het laatste moment maar de situatie door Si computers is ontstaan zelf oplossen en krijg ik morgen 5 dagen na mijn bestelling een deel van mijn spullen eindelijk binnen. Ik vind het schandalig dat je zo een service krijgt voor een bestelling die over de €500 is.
VerzendingIk heb nog niets ontvangen, dat gaat hopelijk morgen gebeuren
KlantenserviceDe Persoon die ik heb gesproken was aan de telefoon erg vriendelijk, maar beloofde me terug te bellen omdat dat persoonlijker was. uiteindelijk werd dat een kort mailtje waar de order was aangepast en dat wat ik had voorgesteld om voor de hogere kosten voor een andere optie ook een deel vanuit SI Computers bijgelegd zou worden niet werd goedgekeurd en ik het reëel maar verder moest uitzoeken