4Launch

Gebeld met de webshop. Duurde heel lang voor we iemand te pakken kregen. Gevraagd wat de levertijd was, en we zouden het binnen 4 tot 5 werkdagen binnen krijgen. We konden ook zonder problemen op rekening bestellen.

Wij de benodigde documenten ingevuld en order geplaatst. Na twee dagen toch maar is gaan vragen want we hadden niks vernomen. Toen bleek er nog niks gebeurt te zijn. Want het op rekening bestellen kon niet zo maar. Omdat ze nog wel binnen de periode konden leveren met creditcard de order gedaan. Gelijk er achteraan gebeled en alles was goed. Dag erna gebeld en er was iets vertraging maar we zouden het op de orginele dag 5 nog steeds krijgen. Wij gebeld op dag 5 waar het bleef en het bleek nog niet eens geleverd te zijn aan de shop zelf. En van onze afspraken was ook niks meer zichtbaar. Ze zouden het op dag 5 binnen krijgen. Afgesproken dat ze zouden bellen die dag zodra ze het binnen kregen dan zouden we ander aflever adres geven. Niet gebeurd. Dit was op vrijdag. Wij hadden andere oplossingen getroffen en eigenlijk de order vergeten. Op donderdag (anderhalve week na de order) nog eens gebeld. Ja het product is onderweg naar de shop hoorde we. Denk dat ze het lopend deden.
Order maar geannuleerd. En alle afspraken en belletjes zagen ze niks meer van. Ze snapte niet waarom we annuleerde

Advies doe geen zaken met deze partij.

Noteren niks van gemaakte afspraken en service gerichtheid is ook ver te zoeken.

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat uw bestelling niet vlekkeloos is verlopen. Graag zouden wij naar aanleiding van uw verhaal uw case nader wensen te bekijken. Helaas hebben wij uw bestelling niet kunnen achterhalen en zouden u dan ook vriendelijk willen verzoeken contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl.

4Launch – Customer Support

Scorekaart voor 4Launch