Deze winkel zorgt voor problemen bij het verzenden van accessoires!
Tot aan de betaling ging het redelijk goed.
Helaas werd ik op voorwaarden gewezen waar het bedrijf zelf niets van af lijkt te weten... Om deze misleiding een slechte score voor algemene beoordeling.
Het item was makkelijk betaald, goedkoop en snel te verwachten. Zonder track & Trace helaas. Het probleem begon bij ontvangst.
Dit bedrijf heeft de seal verbroken en het product uit de verpakking gehaald om vervolgens onbeschermd in een kleinere doos (goedkoper) te verzenden. Dit lijkt met alle accessoires te gebeuren. De bestelde SBH20 headset was smerig, beschadigd en niet eens in de originele verpakking verzonden. Ik ben er vooraf niet van op de hoogte gesteld dat de staat van het product door hun gewijzigd zou worden.
KlantenserviceNadat ik melding maakte van het bovenstaande probleem en mij wilde beroepen op mijn recht kreeg ik het volgende mailtje binnen.
"Hartelijk dank voor uw bericht, de door u ontvangen SBH20 in deze status geleverd omdat het anders niet via de brievenbus zou passen. U hoeft zich verder niet druk te maken over de levering. Belangrijkste kenmerk is of het werk naar behoren. Zo ja wensen we u heel veel plezier met uw aankoop."
--u hoeft zich verder niet druk te maken over de levering-- dat lijkt me toch echt iets wat ik zelf bepaal!
Ze proberen mij te overtuigen dat ik me niet druk hoef te maken over mijn levering hoewel ik duidelijk aangeef niet tevreden te zijn en het product niet te accepteren. Zij accepteren geen retour, waar ik wettelijk recht op heb. In hun voorwaarden staan nog meer redenen waarom dit product ( door de wijze waarop zij het geleverd hebben ) niet meer retour kan worden gestuurd.
Eigenaar/medewerker heeft totaal geen besef dat hij/zij niet aan mijn product hoort te komen.
Omdat ze zich niet houden aan hun eigen voorwaarden en producten niet toesturen zoals de klant deze hoort te ontvangen kan dit bedrijf grote problemen opleveren met de garantie.
Ik ben nog niet klaar met deze zaak, maar op dit moment zegt mijn ervaring al dat het verstandig is geen zaken te doen met dit bedrijf.