HelloTV

Bestellen is geen enkel probleem. De site werkt naar behoren, maar de winkel heeft zijn voorraadbeheer niet op orde. Producten die op de site als voorradig staan, blijken dat helemaal niet te zijn. Als klant denk je dus iets te kopen, rond je het betaalproces af, en ontvang je vervolgens een mailtje met een aanbod voor een duurder product.

In die mail wordt met geen woord gerept over het niet op voorraad zijn van het product. Je krijgt de optie tussen je order annuleren of bijbetalen voor een duurder product. Als je het er niet mee eens bent, kun je zelf contact opnemen. Pas dan krijg je te horen dat het niet op voorraad is en kun je gaan wachten tot ze je geld terugstorten.

------

Na telefonisch contact heb ik de duurdere variant voor hetzelfde bedrag toegezegd gekregen - binnen een kwartier na publicatie van deze review...

Ik heb prima contact gehad, maar voel mij verre van geholpen en gehoord. Ik zou een tevreden klant kunnen zijn geweest als ze mij gewoon meteen hadden gemeld dat het product niet op voorraad was. In plaats daarvan bieden ze als een soort 'service' een product aan dat 35 procent duurder is en ben ik degene die contact moet opnemen,

Beste Wilbert,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent omtrent uw bestelling bij PlatteTV.nl

Ik heb uw bestelling er even bij gezocht en moet eerlijk bekennen dat deze niet verlopen is zoals het hoort, hier willen wij dan ook nogmaals onze excuses voor aanbieden. Echter willen wij wel voorop stellen dat het nooit onze intentie is geweest u op het verkeerde been te zetten.

Tevens is het niet zo dat wij, weer contact met u hebben gezocht na aanleiding van uw review. De collega die U telefonisch gesproken heeft was zelf ook niet content met de gang van zaken en is daarop gaan overleggen voor u, om na te gaan wat wij nog voor u konden betekenen. Van uit daar is besloten om u het nieuwe en duurdere apparaat te leveren voor de zelfde prijs.

Ik zie dat u daar ook akkoord mee bent gegaan en deze zal zoals besproken zo snel mogelijk naar u verzonden worden.

Wij wensen U hier dan ook veel plezier mee en hopen dat u ons een volgende keer de kans bied om te laten zien dat wij veel beter kunnen en doen.

Maick
Afdeling service