De website is overzichtelijk. Ik kon het product makkelijk vinden. Betaling zou prima kunnen zijn als ik niet voor achteraf betalen had gekozen. Doordat ik dat wel had gekozen, moest ik 24 uur wachten op verificatie. Dit stond tijdens het betaalproces niet duidelijk genoeg (of helemaal niet) vermeld.
VerzendingVerzending was prima geregeld. Stevig ingepakt.
KlantenserviceMooie aanbieding gezien, maar helaas een DOA gekregen. Kan altijd gebeuren. Omruilen was geen probleem, maar wel veel werk. Retouraanvraag moet eerst goedgekeurd worden (handmatig waarschijnlijk) wat enkele uren duurde. Retourformulier printen en met de hand invullen, adres met RMA code zelf noteren op pakket. Zelf portokosten betalen die ik niet teruggekregen heb.
Verder zonder problemen een vervangend product gekregen in de winkel (was toevallig in de buurt). Heel prettig geholpen door een medewerker.
Helaas voldeed het vervangende product niet aan de verwachtingen en kon ik de hele procedure nog eens doen. Heb van de 2e retour nog geen bericht van terugbetaling ontvangen.
Retouren bij Coolbleu en Bol gaat vele malen makkelijker. Contact bij Foka is wel persoonlijker en dat is erg prettig. Daarom een voldoende.