Scherm gekocht via Pricewatch. Al vaker met tevredenheid 4Launch gekozen en ze waren ditmaal goedkoopste aanbieder, dus keuze was duidelijk.
VerzendingVrijdagavond besteld, zaterdag eind van de ochtend bezorgd. Doos van buiten keurig, maar helaas wel krasjes op schermrand (fabrieksfout).
KlantenserviceKorte samenvatting: 2 feb scherm teruggestuurd, 2 maart nieuw scherm ontvangen, wegens achterstand in postkamer.
1 maand tussen bestelling en daadwerkelijk kunnen gebruiken. Erg jammer.
Details:
Foto's gemaakt, RMA aangevraagd, doos bij PostNL-servicepunt afgegeven voor verzending (di 2 feb). Antwoordnummer, lijkt in eerste instantie ideaal. 4Launch waarschuwde in mail wel dat het niet verzekerd was, maar ik vond het billijk dat ik zelf geen verzendkosten hoefde te betalen. Het was volgens mij non-conformiteit. Als ik zelf iets verkeerds had besteld, of de koop toch wilde ontbinden was dat een ander verhaal.
* Vrijdag 5 feb nog niets gehoord en geen updates op TrackTrace, dus maar eens gebeld met PostNL. Pakket zat waarschijnlijk in rolcontainer, dus niet te traceren. 4Launch gebeld: monitor nog niet geregisteerd, maar er was een achterstand in postkamer (speelde al langer volgens andere shopreviews). Over paar dagen waarschijnlijk wel verwerkt.
* Vrijdag 11 feb nog geen update, weer gebeld: monitor nog steeds niet verwerkt, nog steeds achterstand in postkamer
* 15 februari nogmaals gebeld, nog geen nieuws. Zelfde dag mail: 4Launch is onderzoek bij PostNL gestart
* 22 februari nog niets gehoord, weer gebeld. Uitslag onderzoek PostNL was net binnen en had uitgewezen: pakket zou afgeleverd moeten zijn, maar achterstand in de postkamer...
* 25 februari maar eens via chat geprobeerd: medewerker zou (dat weekend) persoonlijk in postkamer gaan kijken
* Maandag de 29e ineens bevestiging: bestelling verzonden, dus scherm onderweg. Eerste bezorgpoging was ik niet thuis, dag daarna nieuw exemplaar in perfecte staat ontvangen.
Mijn gevoel erbij: jammer dat ik steeds achter 4Launch aan moest, had gehoopt dat ze wat actievere rol hadden gehad.
Overweging voor de volgende keer: toch maar verzekerd versturen dan, ondanks kosten?
Geachte klant,
Zover wij kunnen nagaan betreft uw case RMA 115857. Wij hebben uw case nader bekeken en zien dat er lange tijd onduidelijkheid is geweest over de levering van het scherm bij ons. In eerste instantie was het pakket niet te traceren vanaf het afgifte punt door u. Echter krijgen wij doorgaans dergelijke pakketten binnen en worden deze tussen de 1 en 3 werkdagen verwerkt.
Wij zien in deze echter dat er te laat een navraag bij PostNL is uitgezet betreft de levering, waarvoor onze oprechte excuses. Hierbij hebben wij het scherm nog steeds niet mogen ontvangen en lijkt deze in het verzendproces verloren te zijn gegaan.
Gezien uw case enige tijd heeft geduurd is er besloten een vervangend scherm alvast na te sturen. Momenteel zijn wij nog bezig met PostNL dit verder uit te zoeken.
4Launch - Customer Support