CAPS

Beste Sicomputers,

Ik vind uw reactie zeer merkwaardig. In uw bericht lijkt het wel alsof u mij als schuldige aanwijst voor het zeer langzame verwerkingsproces van de RMA vanuit jullie kant.

Hoe verklaart u het dat het product volgens uw eigen website maandagochtend is "afgehandeld", maar dinsdagochtend pas de adrescheck word gedaan?

U vind mijn reactie niet direct genoeg omdat er een paar uur tussen zit, maar u vind uw verwerkingstijd van een dag op mijn reacties wel terecht? Bovendien reageer ik lang voor de uiterlijke besteltijd die bij uw website wordt gehanteerd om het dezelfde dag nog te laten versturen.

Daarnaast heeft u ook nog steeds niet verklaart waarom de klant nu zelf een DOA retour label moet aanvragen, terwijl jullie het al kunnen zien dat het om een DOA gaat.

Tot slot ben ik, zoals ik al aangaf, op geen enkel punt op de hoogte gehouden van het proces. De adrescheck was de eerste berichtgeving vanuit jullie kant.

Ik vind het echt heel jammer dat u de schuld op mij wilt afschuiven. Een goed bedrijf probeert te leren van zijn eigen fouten, en ik heb niet de indruk dat deze insteek op jullie van toepassing is. Op deze manier verslechteren jullie mijn beeld van jullie bedrijf alleen maar meer.

Ik hoop dat u deze tips ter harte wil nemen om andere klanten deze negatieve ervaring te besparen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops