CAPS

Beste Lionssaul,

We hebben ons verdiept in de situatie, product is inderdaad woensdag aangekomen, we hanteren bij RMA's first in first out principe. We hebben uw RMA 1 dag later gecontroleerd en de klachten geconstateerd. Uit standaard protocol van ons testen we ieder RMA op de klacht, waarbij maximaal 1 dag voor wordt getrokken. Dit lijkt me een zeer snelle responstijd op uw RMA, na de constatering is de fan direct doorbesteld. NZXT komt uit een Duitse warehouse waardoor het niet bepaald ideaal is qua levering, echter is het een redelijk exclusief merk waardoor we bepaalde voorwaarde voor lief nemen.

Op ieder RMA doen we een adres en verificatie check, we komen ook RMA tegen die 2 jaar oud zijn en ook om onze klanten te beschermen doen we een dergelijk check. U geeft aan dat u direct op onze mail heeft gereageerd, na induiken in mail archief zie ik dat we bij u 09:59 de navraag hebben gedaan, echter heeft de reactie pas op 15:42 plaats gevonden, wat neerkomt tegen einde van de dag en niet bepaald als directe reactie beschouwt kan worden. We betreuren dan ook dat u onze service slecht heeft ervaren, maar ik wil u meegeven dat we zeer nauwkeurig werken en altijd onze klanten zoveel mogelijk, ook voor hun eigen fouten, beschermen.

SiComputers
De directie