Bij het bestellen van een Zwave controller had ik wat vragen voordat ik op bestlelen over wilde gaan. Deze werden erg snel en zorgvuldig beantwoord..
Toen na het bestellen bleek dat ik de controller toch niet fijn vond werken ik deze direct teug zenden en werd (op mijn verzoek) gelijk een nieuwe aanbieding gedaan.
Hier ben ik op ingegaan en dirrct na mijn bijbetaling is dit pakket verzonden, nog voordat het oude pakket door Smarthouse shop was ontvangen.
En daar zit em nu de service... Het pakket is onderweg door PostNL kwijt geraakt en wordt niet vergoed. Smarthouse shop heeft deze kosten op zich genomen.
Erg netjes!
De eerste levering heeft wat langer geduurd dan op de website stond maar ik ben hier direct van de op de hoogt gebracht en heb continu de mogelijkheid gekregen om mijn bestelling te annuleren. Dit is natuurlijk normaal maar het werd ook elke keer als optie benoemd
KlantenserviceZoals hierboven al vermeld is. De klantenservice van SmarthouseShopis dik en dik in orde. Snel accuraat en meedenkend.