HardwareWebwinkel.nl

Kocht een Nvidia GTX 970 videokaart bij deze webshop omdat deze goede waarderingen kreeg. Bestelde donderdag avond tussen 20:00 en 21:00 uur.
Had gehoopt dat deze zaterdag werd geleverd. Was wel op voorraad in extrern magazijn, levertijd morgen of + 2 dagen. Vrijdag stond de status op voorbereiding levering, zaterdag is deze niet gekomen, wel een toeslag betaald voor zaterdag levering. Mailtje gestuurd. Antwoord gekregen. Toeslag terug gestort gekregen en maandag middag product gearriveerd via UPS.
Top service! Ik was gewoon een beetje ongeduldig over zaterdag. :)

GLS krijgt niet zulke goede reviews. Mijn verzending ging gelukkig via UPS. Was verwacht in de avond aangezien ik ver van Valkenswaard woon. Was iets voor 13:00 uur al aangekomen. Heel snel.

Mailtje gestuurd en maandag ochtend meteen antwoord.
Extra toeslag die ik voor zaterdag had betaald werd teruggestuurd en mijn product werd meteen vanuit het externe magazijn naar mij toe gestuurd. Dus niet eerst via een terminal. Zeer goede service. Erg blij mee.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops