Bij het product stond 2-3 werkdagen levertijd. Na 3 werkdagen nog niks ontvangen dus maar contact opgenomen waarna ze mij vertellen dat het ergens begin volgende week wordt verstuurd. Ze konden mij geen eens een precieze bezorgdatum geven. Ik heb uiteraard gevraagd of ik de bestelling kon annuleren maar daar reageerden ze vervolgens niet meer op. Ik raad iedereen af om hier iets te bestellen want dat een bestelling iets langer op zich laat wachten is nog tot daar aan toe maar als de klantenservice dan ook nog eens zo waardeloos is houdt het voor mij op.
VerzendingBij het product stond 2-3 werkdagen levertijd. Na 3 werkdagen nog niks ontvangen. Uiteindelijk 6 dagen moeten wachten.
KlantenserviceWaardeloze klantenservice, zie het verhaal bij de algemene beoordeling voor toelichting.
Beste heer Wenting,
Bedankt voor uw review.
U heeft inderdaad een product bij ons besteld met een langere levertijd, zoals ook vermeld op onze website en bij het product. Omdat het weekend er tussen zit en PostNL op maandag niet bezorgd zal uw bestelling a.s. dinsdag worden afgeleverd, geheel conform onze informatie op onze website.
Vertrouwende erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Redhound Klantenservice
@jord75
Ik heb woensdagmiddag besteld, als de door u aangegeven levertijd van 2-3 werkdagen klopte dan was mijn bestelling in het ergste geval op zaterdag bezorgd.
Je gaat ook niet in op mijn opmerking over de klantenservice. Hoe kan het dat de klantenservice mij eerst niet kan vertellen wanneer mijn bestelling bezorgd wordt en mij vervolgens negeert?
Ik heb vandaag, een dag voor dat mijn bestelling alsnog zou worden bezorgd volgens u, opeens een mail gekregen waarin staat dat mijn geld binnen 3 werkdagen wordt teruggestort.
Ik heb net bij een andere webshop besteld en die bezorgt mijn bestelling morgen. Oftewel : als ik geen zaken met Redhound had gedaan dan had ik mijn bestelling al een week eerder kunnen hebben. Ik blijf bij mijn advies : doe geen zaken met deze webshop.