Eerst Tweakers, dan shoppen! Bekijk onze selectie van de beste Black Friday deals en voorkom een miskoop door valse kortingen.

Aces Direct | zakelijk

Ik had een printer nodig die beschikte over 2 volwaardige papier lades. Mijn oog viel op een HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn. Vooraf contact op genomen met Aces Direct om telefonisch bevestigd te krijgen dat het apparaat ook daadwerkelijk 2 volwaardige papierlades had, omdat ik vond dat het niet duidelijk in de specificaties op de site vond. Helaas bleek bij aflevering van het apparaat dat deze maar 1 papierlade van 500vel had een een paperfeeder waar maar 50 vel papier in kan. Het papier steekt dan deels ook uit de printer. DAT wilde ik dus juist niet.

Snel geleverd.

Bij het constateren van deze tekortkoming van het apparaat, een mail gestuurd naar Aces Direct. Ik vond dat het lang duurde voordat ik reactie kreeg. Het e.e.a. zou uitgezocht worden en men wilde weten wie ik initieel gesproken had. Dat wist ik niet meer. Als ik telefonisch advies vraag over een printer verwacht ik dat iedereen die ik aan de lijn krijg een vraag over een papierlade kan beantwoorden.
Uiteindelijk kwam Aces Direct met het verlossende antwoord: het was een misverstand, want al deze modellen hebben maar 1 papierlade...
Ik mocht het apparaat terugsturen als deze nog niet gebruikt was en nog in de doos zat (? onmogelijk lijkt mij) of kon een extra papierlade met korting aanschaffen.
De printer was reeds in gebruik, want hoe moest ik er anders achter komen dat de 2de papierlade miste. Om een boel getouwtrek te voorkomen ben ik akkoord gegaan met de aanschaf van de 2de papierlade. Maar alles bij elkaar: klopt dit natuurlijk niet.

Scorekaart voor Aces Direct | zakelijk