CAPS

Beste cobis taba,

Dat beweer ik niet, waar ik op doel is hoe wij in algemeen verpakken is zeker zeer boven gemiddeld. In velen gevallen gebruiken we zelfs meer materiaal dan dat nodig is om zo de producten van A naar B zo veilig mogelijk te transporteren.

Wij bestaan langer dan vandaag, wij gaan echt niet 10 product los in doos zonder opvul materiaal opsturen, dat is namelijk vragen om problemen en al helemaal bij fragiel producten. Alles wordt met zorg ingepakt en als wij zo opsturen, zoals u aangeeft, dan zouden wij niet 5 jaar bestaan. Wellicht is uw interpretatie van los in doos wat anders dan de mijne, maar zonder opvul materiaal gaat geen "enkel" order hier de deur uit. Ik weet wel dat we een lange doos hebben waar we de kleinere kasten in stoppen met de losse componenten in dergelijk geval zorgen we alsnog dat de producten niet kunnen bewegen.

Kunt u anders mij de bestelnummer mailen op info@sicomputers.nl dan kan ik exact uitzoeken hoe de verloop is, helaas mogen wij van tweakers.net niet de door u ingevulde bestelnummer inzien (ivm privacy van u wat ook weer beetje krom is, het is namelijk onze eigen interne bestelnummer).

SiComputers
De directie