CAPS

Beste directie,

Deze reactie verbaasd me, om twee redenen:
1) U lijkt te zeggen dat ik bewust lieg en hier een reactie plaatst die totaal uit de duim is gezogen. Dat is totale onzin, waarom zou ik dat doen? Ik kreeg een grote doos met ruim tien producten binnen die los in deze grote doos waren opgenomen.

2) Uw klantenservice reageerde wel begripvol en vroeg me de HDD's te testen en te laten weten of ze goed werken.

Maar misschien begrijpen we elkaar verkeerd? Ik kreeg geen losse HDD's in een doos, zó erg was het nu ook weer niet. De HDD's zaten netjes in de verpakking van de leverancier (geen bubbelzakje, wel plastic bescherming). Het probleem was dat die losse doosjes weer in 1 grote doos zaten met de rest van mijn bestelling en dat in die doos geen opvulmateriaal was gebruikt.

Ik zou niet weten hoe ik dat kan bewijzen, maar ik heb hier toch echt geen bubbelzakjes of extra verpakkingsmateriaal in huis liggen uit uw doos. Het was er gewoon niet.

Scorekaart voor CAPS

Qshops