YourMacStore

Uitgebreide hoeveelheid Mac producten, tegen scherpe prijzen. Ik kocht er een Macbook Pro en een iPhone 6s. Er werd met een kleine korting gegeven op de toch al scherpe prijzen. Ook op de chat (als deze aan staat) wordt je goed geholpen door Roy. Kortom, plezierig contact, goed genoeg voor een bestelling. Wel jammer dat dit bedrijf niet op zaterdag te bereiken is, terwijl pakketjes dan wel worden bezorgd. Geen makkelijke directe communicatie dus.

Er wordt verzonden met Mikropakket. De communicatie over de aflevertijd ging niet helemaal goed, maar gelukkig wel het het pakket ontvangen de volgende dag zoals beloofd. Op mijn klacht over de aflevertijd werd vooral door Yourmacstore super goed gereageerd, met zorg en aandacht.

Op mijn klacht over de service van Mikropakket werd direct gereageerd, telefonisch en met aandacht. De persoonlijke opvolging maakt dat je de klacht snel vergeet en kan genieten van de geleverde producten.

Scorekaart voor YourMacStore