Scherpe prijs, vriendelijke en persoonlijke service, ... maar levering en levertijd laat te wensen over.
*** Wat mij ook opvalt: alle reviews met 3x 5 sterren hebben als enige activiteit op Tweakers deze shopreview. ***
Foei, foei!!
Dit is alweer een anderhalve maand terug. Maar ik denk ik plaats toch nog even een review.
Sony televisie besteld en de website geeft aan een levering binnen 10 dagen. Ok, is niet heel snel, maar prijstechnisch was het erg scherp. Dus dan maar doen. Zijn in ieder geval eerlijk dat het wat langer duurt.
Na 9 dagen een mail gestuurd met de vraag waar mijn televisie blijft. Krijg antwoord in de trant van "... staat als afgesproken volgende week klaar voor levering". Standaard knip en plak tekstje. Wat is "staat klaar voor", daar kan ik niks mee. Wat is "als afgesproken", de website gaf aan binnen 10 dagen.
Vervolgens nog maar een dag of 5 gewacht, wederom de vraag gesteld. Wederom het zelfde knip en plak tekstje. 2 dagen later een mail. Volgende week dinsdag wordt het bezorgd tussen 8:30 en 12:00 of ik even kan bevestigen dat dit ok is.
Ik werk dan. Dat gaat niet. De enige opties waren of dan maar rond 8 uur of aan het einde van de dag. Kwam er niet echt uit, de man woonde ergens in de buurt dus toen maar 's avonds zelf bij hem thuis afgehaald. Wel 35 km voor moeten omrijden.
Uiteindelijk heeft het 18 dagen geduurd voordat ik hem in huis had. Als de levering als gepland had plaats gevonden dan had ik hem 19 dagen na bestelling in huis gehad.
Intussen had de concurrentie (welke wel binnen 24 of 48 uur kan leveren) de prijs al dusdanig omlaag geschroefd dat het nog maar weinig verschil maakte.
Volgens mij leveren ze zelf alles uit en zijn daarom niet erg flexibel als het om leveringen gaat.
Behalve de eerste twee 'standaard' mails wel tevreden over het contact. De bereidheid van de eigenaar om het toestel bij hem thuis te laten afhalen (regio Zwolle) is natuurlijk erg vriendelijk. Verder nog even met hem aan de telefoon gezeten. Erg vriendelijk meneer. Lijkt zeker zijn best voor zijn klanten te willen doen.