Typhone

Ben al jarenlang tevreden klant bij Typhone, dit maal totaal niet tevreden.
Bestelde een abbonement (verlenging) met telefoon en bijbehorende screenprotector.
Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig als altijd.
Pas twee dagen na de bestelling werd de het contract bij Vodafone aangemeld (uitgaande van de mail van Vodafone dat ik die dag in een winkel een contract zou hebben afgesloten).
De volgende dag een mail dat mijn bestelling niet op voorraad is. 10 dagen later stuur ik mail naar de klantenservice over een update. De volgende dag een reactie dat de vraag is doorgezet een reactie is nooit meer gekomen.
Gelukkig was het product weer 2 dagen later op voorraad op de website en de daaropvolgende dag werd het verzonden.
Zelf heb ik de afspraak met de koerier 1 dag moeten verzetten, waardoor 20 dagen na de bestelling de telefoon met een nieuwe SIM geleverd is.
Op dat moment blijkt dat er geen screen protector bij zit. Er is op geen manier aangegeven waarom deze ontbreekt, dus weer mail naar de klantenservice. Deze geven aan dat ze het assortiment aan het wijzigen zijn en geen idee hebben of ze kunnen leveren, maar verwachten aan het eind van de maand duidelijkheid te hebben en dat ik bericht zou krijgen. Op het moment van schrijven was het overigens bijna het eind van de maand. Een week later, nieuwe maand weer een mail gestuurd en wat blijkt, ze weten nog niets.
Op dat moment verzocht de aankoop van de screenprotector te annulerern. De reactie daarop geeft aan dat binnen 14 dagen het reeds betaalde bedrag teruggestort zal worden en na anderhalve week is dit inderdaad gedaan.

De gebruikte koeriersdienst werkte goed, maar de onduidelijkheid over te laat levereren en volledige afwezigheid van enige melding over het niet leveren van een deel van de bestelling maken dat ik over de verzending niet tevreden kan zijn.

Het is mijn keuze geweest om via mail te communiceren, waardoor ik niet de snelste reactie mag verwachten. Toch ben ik niet onder de indruk van een reactietijd van een paar dagen.
De vervolg acties die de klantenservice aangaf kwamen in twee van de drie gevallen niet en dat waren de gevallen waarin het communicatie betreft.

Scorekaart voor Typhone