PlatteTVdiscounter

De klantenservice laat het nodige te wensen over. Wanneer er een flinke vertraging optreed in de verzending hoor je daar niets over, als je belt krijg je een verhaal dat het er bij hoort en dat zij er ook niets aan kunnen doen en na het retourneren van het product zelfde verhaal. Ondanks mails wanneer een bevestiging en retour van het geld plaats vindt wekenlang geen reactie.

De levering van de tv zou binnen een paar dagen plaats vinden, het product was namelijk op voorraad. Vervolgens bleef het drie weken stil bij de brievenbus. Een belletje maakte mij duidelijk dat de tv helemaal niet op voorraad was. Vervolgens wordt aangegeven dat de bestelling zou plaats vinden op datum x, terwijl uiteindelijk de postbode een week eerder voor de deur stond.

Een ramp. In plaats je excuses voor de vertraging aanbieden bij mij werd de schuld bij LG neergelegd. De tip van de helpdesk: bel LG zelf even om te vragen wanneer de tv geleverd zou worden. Is dat niet gewoon het werk van jullie, plattetvdiscounter? Te zot voor woorden.
Na het product geretourneerd te hebben heb ik na drie weken nog geen ontvangstbevestiging of mijn geld terug.

Scorekaart voor PlatteTVdiscounter