Teufel Audio

Ik had een systeem besteld, alleen zag ik dat er een aanbieding was voor een ander systeem waardoor dat systeem gunstig geprijsd was. Dit was geen probleem en ik werd ook spoedig geholpen. De kwaliteit voor de producten zijn uitstekend!

Helaas werd er initieel aangegeven dat de levertijd 4 weken zou bedragen, gelukkig werd dit keurig vantevoren aangegeven waardoor ik wist dat ik zolang moest wachten. Uiteindelijk duurde het in totaal ongeveer 2,5 week, wat ik zeer keurig vond! De verpakking was uitstekend, de kans dat er iets zou kunnen beschadigen was zeer gering. Al zaten er in de doos wel redelijk wat deuken en was de bovenkant een stuk over een smerige vloer/straat geduwd, maar dit is te wijten aan de zwaarte van het pakket (31 kg) en de koerier uiteraard.

De reactietijd op mails mogen van mij wat sneller, heb een keer 3 dagen (1 werkdag + weekend) moeten wachten op een reactie, maar verder zijn ze uiterst behulpzaam en klantvriendelijk!

Scorekaart voor Teufel Audio