GAMEPC.nl

Simpel je perfecte Game rig samenstellen. De informatief op de site is volledig. Ze leveren bij elke onderdeel voldoende informatie om een keuze te maken. Je beschikt dan ook over vrijwel elke mogelijkheid om je eigen top Game rig samen te stellen. vanaf de samenstelling tot de betaling verliep alles perfect.

De bestelde PC was goed verpakt. uitpakken is altijd leuk .Systeem werd geleverd volgens planning dus zonder vertraging. Bij het retourneren (door een defect) en de nieuwe ontvangst van de gerepareerde pc verliep ook zonder enig probleem. Deze was binnen neen week weer terug.

Ik heb een aantal keren contact gehand omdat ik tegen problemen aan liep (BSD, CTD's etc.) kort na de levering. Ze gaven tips en de middelen om de herkomst van het probleem te detecteren. Uiteindelijk ging de PC terug en bleek er een geheugenbank kaduuk te zijn. De spullen die ik er in had gezet (SSD & WiFi kaart) waren geen probleem. Toen ik de PC terug kreeg was alles opnieuw (als gevraagd) geïnstalleerd op de SSD en waren ook de drivers van de netwerk kaart geïnstalleerd. Netjes!

Overal geld voor webshops. Het proces tot betaling loopt 9-10 keer prima. Bij levering gaat vaak al het al vaak mis. Communicatie kan ook nog wel een een probleem zijn. Maar of een webshop pas echt goed is merk je pas als je problemen hebt met je product. Bij GamePC had ik dus over de hele keten een prima ervaring.

Scorekaart voor GAMEPC.nl