Beste Traveler85,
Het is vervelend om te horen dat u niet de service heeft ontvangen die u van ons had verwacht. Daarvoor onze welgemeende excuses.
Als ik uw review lees dan vallen mij twee zaken op: U bent ontevreden over de manier van het contact en u bent ontevreden over het feit dat u uw bestelde product nog niet heeft ontvangen.
Als eerste wil ik u uitleg geven over het contact tussen u en ons.
Het door u genoemde telefoonnummer wat u bij de Kamer van Koophandel heeft verkregen, is het privé telefoonnummer van de eigenaar. Dit kunt u alleen verkrijgen als u het bedrijvenuittreksel van KVK koopt en inziet. Dit is niet het nummer wat wij opgeven op onze site als contact telefoon nummer. U kunt dan ook niet verwachten dat de eigenaar daar voor zakelijke activiteiten op gecontacteerd wil worden(ook niet via whatsapp).
Tevens is het niet gebruikelijk dat u voor zakelijke vragen op iemand zijn privé telefoon belt en zeker niet buiten de tijden dat het bedrijf is geopend(om half 9 's morgens).
Wat betreft de nog niet door uw ontvangen zending kan ik u de volgende verklaring geven.
De 3S codes die wij aan onze klanten geven zijn pas te traceren na enkele uren. Wij melden namelijk onze pakketten voor zodat wij voor de zending een verzendlabel kunnen afdrukken. Op dat moment krijgt u van ons via mail een 3S code. Deze kunt u pas traceren zodra die bij het postkantoor is gescand. Dit zal ongetwijfeld de reden zijn dat u de 3S code op moment van de mailing(vandaag) nog niet kon inzien.
De door uw verkregen 3S code die u vandaag heeft ontvangen kunt u invullen op de site van PostNL in combinatie met uw postcode. Inmiddels kunt u hem traceren en kunt u zelf inzien hoe laat het pakket bij u wordt afgeleverd. Mocht u hier niet uit komen dan hoor ik het graag(via ons zakelijke telefoon nummer of e-mail) dan help ik u hier graag verder mee.
Uw laatste opmerking begrijp ik niet helemaal. Ik kan me namelijk goed in leven in uw situatie en ergernis zo als u die omschrijft in uw review. Maar ik begrijp niet zo goed wat de politie daarmee te maken heeft. U geeft aan nog geen pakket te hebben gekregen, logisch aangezien u vandaag pas de Track en Trace code heeft ontvangen.
Nogmaals ik vind het vervelend dat u de indruk heeft gekregen ons te kunnen contacteren op privé gegevens. De eigenaar is inmiddels bezig om het telefoonnummer bij de KVK aan te passen zodat deze situaties in de toekomst niet meer voor kunnen komen.
Mocht u deze uitleg toch nog vragen hebben of opmerkingen dan hoor ik het graag. Wij zijn bereikbaar van 10:00 uur 's morgens tot 18:00 's middags op werkdagen.
ComputerInkopen.nl
0512-751264