4AllShop

In de meeste opzichten niks mis mee, maar door mijn ervaring met de RMA-afhandeling kan ik toch geen voldoende geven.

Besteld toetsenbord (Microsoft sculpt ergonomic) kreeg na enkele maanden om onduidelijke reden een kleine kortsluiting waardoor sommige toetscombinaties niet meer werkten. Vervanging is wel geregeld door 4allshop, maar dit duurde een volle maand, bovendien doet het numpad (wat een los apparaatje is bij dit product) het helemaal niet. Na mijn reactie hierop werd mij aanbevolen een nieuw batterijtje (relatief zeldzame knoopcel) te proberen. Die heb ik dan maar gekocht voor 5 euro, ook al is het natuurlijk onderdeel van het product en zou ik hier dus niet voor moeten opdraaien, maar ik had al geen geduld meer. Helaas hielp dit niks, en op mijn twee volgende mailtjes heeft de webshop nooit gereageerd. Ik heb ergens anders nog een zelfde toetsenbord gekocht en gebruik de oudere alleen met een laptop waar al een numpad op zit, dus hiermee heb ik alles wat ik nodig heb. Maar bestellen bij 4allshop doe ik niet meer.

Scorekaart voor 4AllShop