De onderdelen die ik besteld had hadden een lange levertijd (10 werkdagen). Daar stond tegenover dat ik ze niet per direct nodig had en ze een stuk (ongeveer 200 euro op het totaal bedrag) voordeliger konden leveren dan andere leveranciers.
Het minimale bedrag waarvoor besteld moet worden voordat een bestelling gratis verzonden word is wel extreem hoog 750 euro. Mijn bestelling voldeed daar amper aan met 777 euro. Andere webshops hebben soms ook wel minimale bedragen die besteed moeten worden maar die liggen al gauw 700 euro lager.
Er zijn nog wel wat andere zaken die deze webshop kan verbeteren.
O.a. het zoeken op de site is niet heel eenvoudig. Wanneer je weet wat je hebben wilt krijg je de producten wel gevonden door de volledige naam in te tikken. Maar wil je je oriënteren dan zou ik de site (momenteel) daarvoor niet aanraden.
Toch geef ik de webshop een voldoende omdat ze duidelijk aangeven dat er een lange levertijd voor een product is. De prijs (in mijn geval) een flink stuk onder die van de concurrenten ligt. Levering netjes en op de verwachte tijd geschiede. Daarbij was de klantenservice ook vlot en vriendelijk in haar reactie op mijn vragen.
Het verzenden op zich ging prima. Helaas is dpd niet zo specifiek in hun levertijd. Hoewel eerdere resultaten met PostNL, die wel tot 2 uur specifiek zijn, ook niet altijd rooskleurig zijn. De producten werden wel netjes op de gespecificeerde dag geleverd.
De bestelling was goed verpakt en de onderdelen zijn zonder beschadigingen geleverd.
De reactie van de klantenservice was netjes, vlot en correct.