CheapHardware.nl

2x een cat6 kabel besteld, echter 1 ervan was een immitatie (cat5 ipv cat6).
Diverse malen navraag gedaan en 2 weken de gelegenheid gegeven om het op te lossen. Echter wordt het doorgeschoven op de leverancier.
Er is (na het plaatsen van de review) aangeboden om de kabels weer te retour te nemen, maar gezien de hoge retour kosten heb ik besloten om het te houden en mijn verlies te nemen.

Wij verkopen al jaren netwerkkabels en deze kabels kopen wij in bij de groothandel in Nederland.
MrBullet is kennelijk expert om te stellen dat de kabels imitatie zijn. Hij komt echter niet verder dan wat wazige artikelen die hij van internet plukt.

Wij hebben op diverse manieren geprobeerd MrBullet terwille te zijn.
Het enige wat we terug krijgen zijn mails van enkele woorden. De goede lezer snapt het wel.

Helaas, helaas. Het is volkomen onnodig en onterecht en dat voor een kabeltje van 10 euro. Dank MrBullet.

Inmiddels een reactie binnen van onze in Nederland ('s Hertogenbosch) gevestigde groothandel en wel deze:

In opvolging van uw aanvraag # 9981 hebben wij het volgende antwoord voor u:

18 feb. 16:52
Hartelijk dank voor uw geduld.
Na onderzoek is onze Afdeling Quality tot de volgende conclusie gekomen.
De officele specificaties van CAT6 sluiten niet concreet uit dat onze kabels geen CAT6 zouden zijn.
Hieronder de links:
Tests leverden wel meerdere eindrusltaten op. (goede en minder goede)
We gaan dit extern laten testen en aan de hand daarvan gaan wij, indien nodig, actie ondernemen.
Uiteraard erg vervelend dat de klant negatieve reviews achterlaat. Dit is uiteraard niet onze bedoeling.
We zitten er hier intern in ieder geval bovenop.
Nogmaals onze dank voor uw geduld.

Scorekaart voor CheapHardware.nl