PIXmania.com Nederland

Bestellen ging zoals verwacht. Hier heb ik geen problemen mee ondervonden. De website is wel niet heel modern en praktisch ingericht

Klantenservice is niet in het nederlands beschikbaar! Alleen in het engels of duits. Voor de gemiddelde Nederlander is dit al een enorm minpunt.

Daarnaast heb ik persoonlijk negatieve ervaring met de klantenservice gehad. Ik had een smartphone (Lumia 735) besteld en hier was een klein defect aan (de speaker kraakte) maar hij was nog binnen de garantie. De Lumia is opgestuurd ter reparatie in december. 4 weken later was ik wel benieuwd wat de status van de reparatie was, echter ze reageren niet op mails. Tenslot heb ik telefonisch contact opgenomen, Pixmania concludeerde dat de telefoon nog bij de fabrikant ligt ter reparatie en dat de deadline was verstreken. Ik kwam in aanmerking voor een gedeeltelijke refund.

Helaas wordt de Lumia 735 niet meer verkocht en is er op het moment geen vergelijkbare telefoon beschikbaar in hetzelfde prijssigment. Ik heb hierom Pixmania nogmaals telefonisch gecontacteerd met de vraag of ze de mobiel niet gewoon konden laten repareren en dat ik wel zal wachten, een andere optie was dat ze een vergelijkbare mobiel aanbieden. De klantenservice vertelt mij nu echter het conflicterend verhaal dat de mobiel niet meer te maken is en dat hij is weggegooid. Ik weet zelf niet meer wat ik moet geloven, de speaker kraakte alleen bij harde geluiden en opeens is de mobiel onderherstelbaar kapot en is hij in de prullenbak beland!

Tot heden nog niets terug gekregen van mijn mails (deze zijn inmiddels enkele weken oud).

Scorekaart voor PIXmania.com Nederland