Geachte heer Scheer,
Bedankt dat u op uw 1e dag als lid van de Tweakers community meteen de tijd neemt om een review te plaatsen. Ik heb uw case even goed bekeken daar ik het een nogal vreemde melding vond. Producten kunnen inderdaad soms duurder worden, maar dat is hier niet het geval. Bovendien zullen we bij een consumentenaankoop dit nooit doorberekenen als dit wel het geval was. We hebben ook niet stiekem een ander product toegevoegd. Het product dat u heeft besteld staat inclusief een korte samenvatting van de juiste specificaties in de order, in de orderbevestiging (welke direct na plaatsing is opgemaakt en verstuurd) en op de factuur. Dat betekent dat het product ook met deze deze exacte specificaties op de website heeft gestaan.
Wat betreft financiële compensatie die u heeft geëist, moet ik u helaas teleurstellen. De prijs voor dit model is volledig correct en zelfs een paar euro lager dan de prijzen van andere winkels voor dit model. U heeft dus niets teveel betaald en zoals eerder uitgelegd ook echt geen goedkoper model gekregen.
Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om als consument binnen 14 dagen gebruik te maken van uw retourrecht. Zodra het product binnen is staat binnen enkele dagen het aankoopbedrag dan weer op uw rekening.
David Hombroek
Manager Inside Sales