Via Tweakers een mooie TV gevonden bij Media Homeservice. Daar was die 10% goedkoper dan bij de mainstream winkels en op voorraad. Dus besteld, gaat erg makkelijk incl. betalen met ideal etc. Netjes een account met statusinformatie (al moet je zelf "www." typen in het webadres om bij je accountinfo te komen) en je krijgt updates per mail. Echter na de ietwat vage orderbevestiging ('levering in week 5') bleef het 2 dagen stil. Bij navragen per mail bleek het product toch niet op voorraad en moest nabesteld worden. Voorraadinformatie en actieve benadering hierover kan dus beter. Reactie op mail is redelijk snel (ca. 1 dag) dus vandaar niet 'slecht' maar voldoende. Alleen is het wel een teleurstelling dat een bestelling niet op voorraad blijkt terwijl de website anders zegt.
VerzendingOmdat het product na bestellen en navragen niet voorradig bleek, is er dus niets verzonden.
KlantenserviceNa vragen waar mijn zending bleef, kreeg ik na 1 dag een mail terug dat er toch geen voorraad was. De winkel bood zonder klagen aan de order te annuleren en stort dan ook direct het aankoopbedrag terug. Bereikbaarheid en probleemoplossing is dus ok.
Inderdaad deze meneer heeft gelijk.
De voorraad wordt handmatig bijgehouden.
Het komt wel eens voor dat er 's avonds van een TV model meer bestellingen plaatsvinden dan er werkelijk op voorraad zijn. De voorraad wordt de volgende dag weer bijgewerkt.
We streven ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren.
Met vriendelijke groet H.R. Land, eigenaar Media Homeservice