Mooi assortiment, prima geprijsd en voor een casemodder is Highflow wat een snoepwinkel is voor een kind: the place to be. Veel producten zijn ook daadwerkelijk op voorraad. Ondanks een stomme fout van mij als koper liep alles bijzonder gesmeerd. (Zie de beoordeling voor klantenservice) Contact met Highflow per mail gaat zeer vriendelijk en ik had alle keren binnen een half uur een uitstekend antwoord. Chapeau !
VerzendingZowel via PostNL als GLS ging het prima. Verzending gebeurde dezelfde dag nog (alles was op voorraad). Via mail word je minutieus op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en beide verzendmethodes zijn inclusief track-and-trace.
KlantenserviceIn mijn gebruikersprofiel van Highflow stond nog mijn oude woonadres. Dat is me bij het bestellen (door haastigheid of onoplettendheid) niet opgevallen. Vervolgens ontspint zich de volgende tijdlijn:
Vrijdag 29 januari
13:20 - Carpento rondt een bestelling af, betaalt met iDeal
13:26 - Mail van Highflow: Uw bestelling in behandeling
13:38 - Mail van Highflow: Uw bestelling is aangemeld bij PostNL
18:12 - Mail van Highflow: Uw bestelling is afgerond
Zaterdag 30 januari
07:50 - PostNL mailt: De bezorger is onderweg
11:00 - Carpento ziet een probleem: in zijn gebruikersprofiel van Highflow stond nog zijn oude woonadres... Het pakket is inmiddels geweigerd door de nieuwe bewoner en het pakket gaat retour
11:11 - Carpento mailt naar Highflow over zijn stommiteit
11:19 - Reactie van Highflow Sales: keurige mail met een passende oplossing: Doe een tweede bestelling, dat mag iets kleins van een paar cent zijn, reken die af inclusief verzendkosten en dan sturen we beide bestellingen gecombineerd naar u op.
13:03 - Carpento rondt bestelling 2 af. Kiest ditmaal voor verzending via GLS (die bezorgen niet op zaterdag maar dat boeit nu toch niet, GLS is iets voordeliger) en besluit zijn werkadres op te geven voor de levering
13:12 - Carpento meldt de tweede bestelling per mail bij Highflow Sales
13:31 - Reactie van Highflow Sales: We gaan het regelen !
Maandag 01 februari
12:51 - Eerste pakket wordt retour ontvangen bij Highflow
12:56 - Mail van Highflow: Bestelling 2 is in behandeling
16:37 - Mail van Highflow: Bestelling 2 is afgerond
18:29 - Mail van Highflow: Uw bestelling is verzonden
Dinsdag 02 februari
10:42 - De gecombineerde bestelling wordt door GLS afgeleverd op het werkadres.
Ik heb de tijdstippen er maar eens bij genoteerd, wat een supersnelle opvolging is dit. Briljant staaltje klantenservice, zelfs als de klant in eigen persoon een stomme fout maakt. Petje af !