4AllShop

Op 4 januari een Western Digital Black 3TB harddisk besteld.
Bestel en lever proces was dik in orde. Ik heb de HD heel snel gekregen.

Het product is netjes ingepakt en snel opgestuurd.

Bij het installeren van de HD heb ik per ongeluk de SATA Powersupply kapot gemaakt. Ik baalde hier ontzettend van. Vervolgens heb ik met 4allshop contact opgenomen en het probleem verder toegelicht. Ze vroegen mij om een RMA aan te maken en het defecte product terug te sturen.
Dit heb ik inderdaad gedaan.

Paar dagen kreeg ik een email waarin stond dat het RMA niet in behandeling genomen kon worden omdat;

Wij hebben uw zending in behandeling.
De SataPower connector is van de hdd afgebroken.

Hetgeen kan breken onder spanning, of verkeerd gebruik. Helaas moet ik u aangeven dat met deze fysieke schade geen garantie op de schijf kan worden verleend.

Dit had ik al aan de telefoon aan de klantenservice medewerker al meegedeeld. Hij vroeg mij alsnog een RMA aan te maken, waar ik vervolgens niks aan heb gehad.
Ik had eerlijk gezegd gehoopt op een coulance regeling.

Ik wilde het hier niet bij laten en heb de klantenservice medewerker verteld dat ik WD zelf ging bellen om het probleem bij WD neer te leggen.

Ik heb vervolgens met WD gebeld en probleem voorgelegd. Ze hebben een Exceptional RMA voor mij geopend.
Ik heb de defecte HD naar WD opgestuurd. Raad eens? Ik heb een splinter nieuwe HD gekregen.

Ik heb de slechte beoordeling echter alleen gegeven voor de manier hoe makkelijk er met mijn probleem is omgegaan. Ik snap uiteraard dat het mijn schuld is geweest, maar ik had eerlijk gezegd wat meer anticipatie verwacht.

Scorekaart voor 4AllShop