AMMS Electronics

'S avonds op dag 1 een Iphone 6s 64gb besteld.
Op dag 2 is deze verstuurd en op dag 3 ontvangen.

Alles keurig ingepakt en geleverd. Een handtekening was noodzakelijk voor de ontvangs van het met PostNL geleverd pakje.
De telefoon zat in een verzegeld doosje, was compleet en voorzien van alle materialen ter bescherming van scherm, achterkant etc.

Helaas was de telefoon niet goed. Het scherm reageerde telkens pas met de derde aanraking en ondanks de upgrade naar de laatste IOS versie en dat er geen bescherming op het scherm zat bleef ie het constant fout doen.
Op dag 3 (Vrijdag, 's avonds laat) dit gemeld met uitleg aan AMMS. Antwoord op dag 6 (maandag) waarbij retoursformulier ingevuld is en de opdrachten ontvangen voor het terugzenden van het pakketje.
Op dag 7 aangetekend per PostNL opgestuurd, dit is op dag 8 door AMMS ontvangen.
AMMS heeft op dezelfde dag (#8) de fout geconstateerd en een nieuw toestel opgestuurd. Deze heb ik op dag (#9) ontvangen is.
Telefoon werkte deze keer goed en functioneert tot nu toe ook probleemloos.

Samenvattend,
Iets online kopen is vandaag de dag geen kunst. Persoonlijk hecht ik meer waarde aan de afhandeling indien er problemen ontstaan waarbij je het bestelde product terug moet sturen en eventueel een nieuwe krijgen.
Ik ben in deze dan ook erg blij de reviews van deze winkel goed doorgenomen te hebben om te zien hoe deze afgehandeld zijn bij andere klanten.
Heb ook geen enkel moment een onaangenaam gevoel gehad in het hele proces. AMMS heeft mijn steeds snel en correct geïnformeerd, te woord gestaan en de klacht keurig afgehandeld.
Voor mij is dit een webwinkel om te onthouden.

Scorekaart voor AMMS Electronics