Ik vind de website wat onoverzichtelijk, maar dat komt mede door het enorme assortiment. Als je er wat vaker bestelt heb je snel gevonden wat je zoekt. Prijzen zijn doorgaans scherp, net als de (tijdelijke) aanbiedingen. Duidelijk bestelproces met twee opletpuntjes: weekendbestellingen worden pas op maandag verstuurd, en gratis verzending op een artikel geldt niet automatisch voor het hele winkelmandje waardoor het kan lonen om bestellingen te splitsen.
VerzendingBestelde monitor werd verstuurd in de eigen verpakking, zonder om-doos. Vind ik helemaal prima, maar maakt het wel lastig om bij een eventuele RMA de verpakking onbeschadigd retour te sturen. Gelukkig was dat niet nodig. De rest van de bestelling kwam een dagje later door oponthoud bij PostNL. Kan 4Launch niks aan doen en via de track&trace was dat in elk geval ruim op tijd duidelijk.
KlantenserviceGoed bereikbaar via telefoon en mail. Weliswaar een betaalnummer, maar je staat niet onnodig lang in de wacht. Op mails wordt voldoende snel gereageerd. Aftersales bij vragen (in mijn geval over verzendkosten) wordt goed en pro-actief opgepakt.