HelloTV

Wat een webshop is dit zeg, een van de slechtste ervaringen sinds jaren. Het woord incapabel is iets wat bij de werknemers van Plattetv.nl past, want wat maken zij er een enorme puinzooi van. Dinsdagnacht een Sony X8505C besteld als open doos bij, met de meldingen voor 13:00 besteld, morgen in huis, en ergens anders op de site winkelmodellen.nl wordt zelfs nog gesproken over 17:00. Dit blijkt niet het geval te zijn en volgens de chat staat er altijd twee dagen voor een open doos model, nadat ik heb aangegeven dat dit op de site stond is daar helemaal niks meegedaan, beide teksten staan zelfs nog steeds op de site. Het laat direct zien hoe serieus het bedrijf zijn klanten neemt. Daarnaast zijn chatmedewerkers die met knipoogjes praten ook niet echt bevorderlijk voor mijn gemoedsrust.

Maar goed laten we verder gaan met het behandelen van mijn bestelling...

Woensdag de hele dag niks gehoord, donderdag een mailtje dat mijn order in behandeling is genomen. Net na 18:00 bellen ze, de televisie is al gereserveerd voor iemand anders, terwijl deze op voorraad staat in Nijmegen, Arnhem, Breda, Doetinchem, Doesburg en Utrecht. Eerst doen ze me een aanbod om 100 euro meer te betalen, gaf aan hem dan liever bij de BCC te halen, waarna er nog eens 50 euro werd afgehaald. In plaats van dat de televisie direct zou worden verstuurd moest ik eerst het geld overmaken, want mij vertrouwen ze niet, maar ik moet hun wel vertrouwen op de voorraad indicatie. Afgesproken om de televisie met POSTNL onder rembours te versturen zodat ik hem vandaag (vrijdag) of zaterdag zou ontvangen. *Knip* televisie komt morgen toch.

Het is ook droevig om te zien dat de televisie nog steeds op voorraad staat bij alle winkels, zodat ze hun volgende slachtoffer kunnen binnenhalen.

Klantenservice is van hetzelfde niveau, oftewel niveauloos. In het e-mailtje staat "Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of LiveChat." maar een chatmedewerker zegt doodleuk, nee voor winkelmodellen moet u niet bij ons zijn, terwijl ik gewoon een nieuwe televisie krijg uitgeleverd en ik eerder die week ook gewoon ben geholpen met vragen over het winkelmodel. Ze lijken er vooral te zitten om televisies te verkopen, want bij vragen reageren ze een stuk minder snel en zelfs kortaf.

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij Winkelmodellen.nl

Ondanks Winkelmodellen.nl onderdeel is van PlatteTV.nl zijn hierbij niet dezelfde voorwaarden aangegeven, zo staat er nergens iets vermeld over levering de volgende dag, dit omdat het model in de meeste gevallen uit een van onze winkels moet komen.

Zoals ook via de chat besproken hebben wij onze logistieke afdeling benadert om opdracht te geven voor een zaterdag levering, zodat u zoals besproken uw TV op zaterdag in ontvangst mag nemen.

Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl