bol

Ik heb nog nooit iets gehad wat kapot ging van bol.com, wat wel vaak gebeurt bij mediamarkt. Enigste nadeel is dat ze nooit echt goede aanbiedingen hebben.

Je kan het gratis laten bezorgen bij een AH bij je in de buurt: geweldig. Ook nog nooit een probleem gehad als je het thuis liet bezorgen als pakket of via de brievenbus

sorry, maar deze is echt niet goed:

Ik heb meer dan 50 bestellingen gedaan en altijd netjes betaald. Besteld de nieuwe bewoner en oplichter van mijn vorige adres onder mijn naam en bol.com sleept mij serieus voor de rechter. Na 1x bij de rechter te zijn geweest met stapel papieren, werd het pas ingetrokken. Had alles netjes en op tijd naar incassobureau gestuurd (net als naar ongeveer 8 andere incassobureau's). 2x een aangifte moeten doen bij de politie: om serieus gek van te worden. ZONDER maar enige coulance. Heeft me zeker 40uur gekost. Minstens een PS4!

Voor de rest: vaak standaard reacties of een snelle reactie waar je niets aan hebt. Met rechtszaak ook van kastje naar de muur gestuurd.

Beste Meneer/Mevrouw, dat klinkt niet zo best. Ik kom graag met je in contact om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Helaas heb ik te weinig gegevens van je om met je in contact te komen. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en een verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand contact met je op. Groet, Michelle webcare bol.com

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk