Bij het zoeken naar wat voor product dan ook kom ik bijna altijd bij bol.com terecht voor de beste prijs of voorwaarden (leveringssnelheid). Overzichtelijke website, makkelijke betaal opties, snelle bevestiging en levering. Bij onvolkomendheden bij een bestelling of levering word je altijd netjes op de hoogte gehouden dmv diverse status emailtjes!
VerzendingAltijd netjes en degelijk verpakt, nog nooit een artikel uitgepakt met transport schade of onvolledige leveringen. Mocht een artikel in een bestelling met meerdere artikelen niet op voorraad zijn, dan verzenden ze wel meteen de producten die wel voorradig zijn, en word het resterende product nageleverd!
KlantenserviceEen aantal keren ook een retour zending moeten doen. Altijd snel en makkelijk te regelen vanuit je account. Een keer gehad dat een product wat retour ging zoek was geraakt tijdens transport, maar hier maakte ze geen probleem van en ik ontving gewoon de volledige creditering op mijn bankrekening. Superservice! Ook savonds laat gewoon nog contact gehad met de telefonische klantenservice, deze waren ook goed op de hoogte van hun assortiment en de vragen werden redelijk tot goed beantwoord!