HelloTV

PlatteTV.nl heeft een duidelijke website. wat het maken van een keuze eenvoudig maakte. Het bestellen was simpel en snel.

Ondanks dat er stond dat het artikel in de winkel in Utrecht ruim voorradig zou zijn was het er niet. Voor niets naar Utrecht gereden dus. Toen maar via de website besteld. Even later kreeg ik een mail dat de bestelling gewijzigd moest worden omdat het toestel ook via de webshop niet meer voorradig was. Ik heb toen een duurder model als vervanger aangeboden gekregen voor het zelfde bedrag. wat op zich een keurige oplossing is. Geld terug storten was ook geen probleem. Dus even bellen voordat je in de auto springt of het toestel van je keuze echt voorradig is. Uiteindelijk heb ik voor een ander toestel gekozen waar ook een goede prijs voor gemaakt werd. Tot op heden ben ik daar erg blij mee.
Een verbeterpunt zou het updaten van de website zijn met betrekking tot voorraad. Vandaar de voldoende i.p.v. uitstekend.

De klanten service is via de telefoon, online chat en Email te bereiken en ze reageren snel. Ze zijn erg behulpzaam en oplossing gericht. Ik heb contact gehad met Chaima(Chat) en Tim (Email) en ben over beiden zeer te spreken.

Scorekaart voor HelloTV