123inkt.nl

Ik koop al jaren bij 123inkt en heb nog nooit problemen gehad. Eén keer ging er iets mis met een betaling, en dat werd na een mailtje vriendelijk rechtgezet.
Ik ben IT-er op een grote technische school en mijn ervaring is dat bij sommige mensen alles ALTIJD misgaat en bij anderen NOOIT. Bij wie het misgaat, gaat het ook steeds fout met de auto, de fiets, de mixer,....Even een handleiding doornemen of met gezond verstand werken helpt écht. Een printcassette tweemaal verkeerd inrammen en dan eens anders proberen is natuurlijk om problemen vragen. Een collega is er zelfs in geslaagd om een inktpatroon mét verpakking in de printer te stoppen en was boos dat het niet werkte. Ongelofelijk? U wordt bij deze uitgenodigd om eens een weekje met me mee te lopen.
Ook dit: printerfabrikanten verkopen hun printers met verlies en maken woekerwinsten op inkt. Dus doen ze er alles aan om alternatieven te bemoeilijken. Is er kwaliteitsverschil tussen 'exht' en 'namaak' ? Ja, absoluut. Het meest in het oog springt de kleurvastheid. 'Echte' inkt houdt het wat langer vol in het licht. Daar betaal je dan honderden euros voor, dus even opnieuw printen is goedkoper, véél goedkoper.
Gaat het wel eens mis met een alternatief. Ja. Met 'echt' ook. Een kennis hzzft dezelfde auto als ik en hij heeft een resem problemen die ik niet heb. Geluk? Andere behandeling?
Om terug te komen bij het onderwerp: tot nader order koop ik bij 123inkt.

Beste JanOdb,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We waarderen je nuchtere en realistische kijk op de zaak. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. We zijn je graag van dienst!

123inkt.nl

Scorekaart voor 123inkt.nl