HelloTV

Service is goed zolang er nog niet betaald is iedereen is meewerkend. Er worden extra verzekering aangesmeerd !Mensen niet doen want je hebt er helemaal niets aan spreek uit ervaring. Heb zelf een tv gekocht binnen 3maanden al 2 keer gerepareerd. Heb platte tv meerdere malen gebeld en willen niks doen. Volgens de monteurs bepaald platte tv als je een nieuwe apparaat krijgt.   Enige wat ze zeggen is dat begrip en  vervelend vinden en dat ze proberen een oplossing te vinden . Heb bijna 2 weken zonder tv gezeten omdat ze het te druk hebben om een leentoestel te leveren,zoals ze beloven.  Of ik even anders zelf vanuit Amsterdam naar Utrecht wil rijden om een tv te halen. Ik zou te terug gebeld worden door medewerkster maar tot heden nog niet gebeurd om te vragen naar gang van zaken.  Heb elke keer zelf philips moeten bellen om afspraken te maken. Ik vindt het belachelijk dat ze zo omgaan met klanten omgaan maar goed alles is een les in het leven.

Werd dag eerder bezorgd dat afgesproken! Dus kon weer verlof gaan verzetten.

Ik wil ze niet allemaal over een kam scheren maar die ik heb gesproken krijgen van mij geen pluim
Heb ook een email van ze ontvangen om hun service te beoordelen heb netjes mijn ervaring gedaan. Maar geen persoonlijke kontakt terug. Enkel weer zo'n standaard mail we vinden het vervelend en hopelijk volgende keer bla bla bla. Nou ik kan ze bijdeze mededelen komt geen volgende keer. Mvg

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt inderdaad niet helemaal zoals het hoort te gaan!

Ik zoek graag even uit waar het fout gaat bij de verwerking van uw reparatie, zou u zo vriendelijk willen zijn uw gegevens even te mailen naar orderdesk@plattetv.nl?

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl