4Launch

De website is prima en de prijzen zijn ok. Helaas blijft het hier dan ook bij en oh ja chatten en appen is ook wel fijn zeker van deze tijd tot 11 uur in de avond, vandaar voldoende

Service is gewoon in 1 woord: Waardeloos..

Heb maandag, dinsdag en woensdag telefonisch contact mer ze gehad verschillende medewerkers en krijg iedere keer te horen dat ze achterstand hebben en niets eraan kunnen doen.

Ze reageren NIET op e-mails heb elke dag wel emails gestuurd via meerdere wegen, nog steeds geen reactie 4 dagen lang. Schandalig gewoon! Zoals ze zelf al zeggen is er inderdaad GROTE achterstand, nou ik heb het idee dat er iets niet goed gaat bij hun!

Waar is de 4Launch gebleven van vroeger die altijd klaar stond voor de klant, met de klanten meedenkt in plaats van enkel zeggen dat ze achterstand hebben en de medewerkers zijn ook nogal bot aan de lijn! Sinds ze zijn overgenomen is de service drastisch naar beneden gegaan, blijkbaar willen ze nu enkel hun rommel verkopen en de klanten opzadelen met de klachten, want service komt niet voor meer in hun woordenboek. Rma's krijg je plotseling na 6 weken terug zonder enig uitleg of wat dan ook, en dan bel je hierover en de medewerkers snappen ook niets van de rma procedures. Bel ik meerdere malen terug krijg ik weer personen aan de lijn die eigenlijk niet zoveel verstand hebben van service verlenen. Blijkbaar zitten daar nu enkel verkopers die je rommel willen aansmeren en als het fout of kapot gaat dan zoek je het lekker zelf uit.

Nou weet je wat 4launch, mij als trouwe klant zijn jullie nu kwijt voor jullie 10 andere die wel direct op zijn minst communiceren met de klanten! De laptop heb ik in de kliko gegooid en koop wel een nieuwe bij de concurent, dan maar meer betalen maar wel service krijgen in plaats van achterlijke mensen op telefoon die niets kunnen en weten. En ooh ja die stomme telefoon menu van jullie met 10 keuzes heb je ook geen flikker aan want wat je ook klikt krijg je zelfde mensen aan de lijn, jullie hebben niet eens rma personeel! Kortom ben het bedrijf kotsbeu en waarschuw iedereen dat het nu enkel agressieve verkopers zijn geworden die enkel op je portomonee jagen maar GEEN service verlenen.

Geachte klant,

Allereerst is het vervelend te vernemen dat uw vragen niet zodanig beantwoord zijn door onze klantenservice collega's, waarvoor onze oprechte excuses. Door enorme drukte en andere onvoorziene omstandigheden was er enige achterstand opgelopen op het beantwoorden van de binnen gekomende mails en het verwerken van retour gekomen producten. Hierop hebben wij met man en macht gewerkt, om deze achterstanden weg te werken en verwachten wij begin aankomende week weer helemaal bij te zijn.

Inzake uw case willen wij u vragen contact op te nemen met ons via customersupport@4launch.nl zodat wij beter hier naar kunnen kijken en mogelijkheden te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Op dit moment hebben wij te weinig aanknopingspunten. Nogmaals onze excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch