bol

Ik kies regelmatig voor Bol.com vanwege het gemak waarmee ik alles kan vinden op site, dd snelle levering, maar ook het complete aanbod. Beschrijving van het product komt overeen met de werkelijkheid. Tot nu bijna alleen maar goede ervaringen bij het bestellen bij Bol.com

Normaal geen problemen als het wordt verzonden door Bol.com zelf, alleen deze keer werd het product aangeboden via een externe leverancier en dus ook door hen verzonden. Helaas koos deze leverancier voor de DPD. De communicatie en levering ware dusdanig waardeloos dat ik voor een andere leverancier zal kiezen indien er wordt gekozen voor het verzenden van het pakket door de DPD. Ze bieden één keer het pakket aan, leveren niet meer bij de buren die thuis zijn en bereid iets aan te nemen. Geven aan dat je het pakket 15 km verder bij een pickup point kan ophalen, echter daar wordt het pakket niet afgeleverd maar weer mee terug genomen naar het depot. Voordat je door hebt waar het pakket is en wat je moet doen om het in je bezit te krijgen ben je even verder. En wordt voorbij gegaan aan het voordeel wat je hebt bij het bestellen Bol.com namelijk dat je het de volgende dag in huis hebt.

Beste Meneer/Mevrouw, wat vervelend dat je pakket niet op de juiste plek geleverd is en je daardoor zo lang moet wachten. Ik kom graag met je in contact om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Helaas heb ik te weinig gegevens van je. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en een verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand contact met je op. Groet, Michelle webcare bol.com

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk