Groot assortiment, overzichtelijke site, goede zoekfunctie, aanbod tweedehands en andere verkopers en een heel gemakkelijk bestelproces met verschillende verzendopties en zo'n beetje alle betaalopties. Allemaal uitstekend, maar je betaalt er wel voor. Letterlijk. Bol.com is nooit de goedkoopste en vaak de duurste online winkel. Dat kost ze een ster.
VerzendingJe weet bij het plaatsen van de bestelling al waar je aan toe bent en de beloofde leveringstermijn wordt in 99 van de 100 gevallen gehaald. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en i.c.m. de PostNL app is helemaal fantastisch. Dan weet je tot op twee uur nauwkeurig wanneer het pakketje komt. Een keer voor sinterklaas een mailtje gehad dat ze de beloofde leverdag niet gingen halen vanwege drukte bij de post. Excuses voor het ongemak een kortingscoupon gekregen voor een volgende bestelling. Terwijl mijn pakketje maar een dag te laat was en alsnog op tijd voor sinterklaas. Absoluut top.
KlantenserviceTwee keer met de klantenservice te maken gehad. Keurig, vriendelijk en geen gezeur. Ze lossen problemen direct op. Een keer een kapot gamehoesje gehad. Gebeld en de volgende dag had ik een nieuw hoesje. Een keer bestelde blu-ray niet ontvangen. Ze hebben meteen een nieuwe gestuurd en zijn zelf achter de vermissing aangegaan. Nooit meer iets van gehoord, maar dat is ook prima. Ik had alsnog de volgende dag mijn blu-ray.