Omdat ik mijn pc weer eens wilde upgraden en mijn keuze gevallen was op de Intel i7-5820k met bijpassend moederbord en 32gb memory plus voeding ben ik op zoek gegaan via pricewatch voor de laagste prijs van dit spul
Afuture rolde uit de bus als goedkoopste. Na netjes telefonisch te woord gestaan te zijn heb ik besloten mijn eerste bestelling ooit bij Afuture te doen.
Het hele bestelproces is zoals het hoort; bevestiging via email en track and trace code volgt wanneer e.e.a. De deur uit is. De dag na de bestelling was e.e.a. Al binnen.
Mijn enige "issue" met Afuture is de website. Het is vrij moeilijk om bijvoorbeeld puur een selectie te maken van moederborden met een bepaalde chipset. Als Afuture deze functionaliteiten in haar website zou stoppen zou het veel prettiger zijn
Voorraad status klopte op de site en de verzending werd dezelfde dag/avond gedaan en ik had alles de volgende dag in huis.
KlantenserviceOmdat ik er van uit ging dat een boxed processor standaard een stock cooler zou hebben en dit niet het geval bleek (mijn fout, niet die van Afuture) heb ik gekeken naar een all-in-one waterkoeling. Een telefoontje naar Afuture en zeer goed advies van hun heb ik een Corsair h100i gtx aangeschaft op advies van hun medewerker. Perfecte keuze en hulp.
Ik denk dat Afuture er een klant bij heeft