CAPS

Na jaren geleden een keer zeer slechte ervaring te hebben gehad met deze shop, heb ik het toch nog een keer geprobeerd.
Ik wilde hier graag de QNAP TS-853 Pro TS-853PRO-8G aangeschaffen, gewoonweg omdat deze hier het goedkoopste is.
Echter kreeg ik na betaling al heel snel een mailtje dat dit product EOL is. Ze kunnen wel aan een nieuwer model komen. Namelijk de 853A. Deze is meteen wat duurder. Ik wilde graag een pro hebben, dus heb ik de bestelling geannuleerd. Ik kreeg hierop een bevestiging van voor een creditering van de bestelling.

"Ik heb voor u een creditfactuur aangemaakt, hierover zult u binnen enkele ogenblikken een kopie van ontvangen. Bij deze is uw bestelling geannuleerd en de verwachting zal zijn dat het geld binnen 14 dagen op uw rekening is teruggestort. Dit zal gedaan worden naar het rekening nummer waarmee u uw bestelling heeft geplaatst. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over de creditering, dan verwijs ik u door naar onze Financiële afdeling. Het e-mailadres van de Financiële afdeling is finance@sicomputers.nl. Zij kunnen financiële gegevens inzien en u verder helpen."

Het kan 14 dagen duren? Zij maken hier de fout door nog een EOL product zogenaamd als goedkoopste te kunnen leveren. Dit lijkt mij meer een lokkertje!!!

Scorekaart voor CAPS

Qshops