M'n telefoonabonnement mocht verlengd worden. Ik ben op zoek gegaan naar een partij die mijn T-mobile abonnement kon verlengen en me daarbij, tegen een scherpe prijs, een Samsung Galaxy S6 128GB kon leveren. Gsmweb.nl had daarbij voor mij de meest interessante aanbieding (T-mobile Stel samen en stel bij, 120min, 3GB + Samsung Galaxy S6 128GB voor €35,50, €8 euro verzendkosten, geen verdere bijbetaling).
Hoewel de vorige twee of drie verlengingen niet via Gsmweb. waren verlopen heb ik voor die tijd wel eens eerder bij ze besteld en toen was de afhandeling prima. Op basis daarvan heb ik de verleng-procedure in gang gezet. Na het invullen van het formulier en via de SMS bevestigen op dinsdagavond (12-01-2016) was ik klaar.
Op woensdag begon ik me af te vragen hoe de levertijden van Gsmweb waren. Zodoende ook op Tweakers uitgekomen. De shopreviews baarden me eerlijk gezegd zorgen. Het overgrote deel aan recente reviews was niet bepaald positief. Veel berichten over toestellen die niet op tijd geleverd worden omdat ze eigenlijk niet op voorraad zijn.
Met deze informatie in m'n achterhoofd de klantenservice gebeld (waar ik overigens binnen twee minuten een medewerker aan de lijn had). Gevraagd of het gekozen toestel ook daadwerkelijk voorradig was. Dit was volgens de medewerker het geval. Op de vraag hoe lang het akkoord op een contractverlenging op zich zou laten wachten was het antwoord dat het doorgaans tussen de één en drie werkdagen zou zijn. Ik zou het toestel volgens de klantenservice uiterlijk maandag moeten ontvangen.
's Avonds kwam er een mailtje van Gsmweb dat de verlenging akkoord was en het toestel verzonden zou worden. Donderdagmiddag (14-01-2016) had ik het toestel binnen.
Enige puntje van kritiek: ik heb geen nieuwe sim-kaart geleverd gekregen bij het toestel; die heb ik bij T-mobile zelf moeten aanschaffen à €10,-.
In mijn beleving had de afhandeling niet sneller gekund. Formulier is op dinsdagavond verstuurd en twee dagen later was de verlenging rond en het toestel in huis.